maanantai 14. lokakuuta 2013

Lumileirillä Hintertuxissa

Laskukausi on saatu korkattua Hintertuxissa! Vaikka kelit ei ole ollu ihan parhaasta päästä niin ei se ole haitannu kuhan on päässy vain laskemaan. Tuulta, lumisadetta ja mäet ollu pilvessä...

Ensimmäinen päivä...

Tosiaan maanantaina lähettiin laivalla Helsingistä tänne. Matka ei ole mitenkään lyhyin ko autolla tulee. Aluksi laivassa 29h (ikkunaton hytti...) ja sitten Saksan läpi yöllä Itävaltaan. Siinä on hieman pää sekasin ko on perillä. Kevyet päiväunet, laudat kuntoon, lenkki, takasin nukkumaan ja aamulla mäkeen.Tänään kuitenki oli ensimmäinen aurinkoinen keli mäessä. Ei siltikkään mikään postikorttikeli ollu. Porukkaa oli ihan törkeän paljon kun on viikonloppu ja eihän siellä mitenkään mukava ollu jonottaa, mutta saatiin silti ihan hyviä laskuja.Eilen piettiin välipäivä ko lupas niin huonoa keliä. Mentiin Innsbruckkiin vähän kiertelemään paikkoja ja käytiin kiipeilemässä. Oli kyllä tosi siisti kaupunki! Vähän erilainen mitä kuvittelin, mutta ei yhtään huono.Krossirataa ei olla vielä päästy laskemaan, ko torstaina alkoivat vasta raksaamaan sitä. Toivottavasti kuitenki mahollisimman nopeasti pääsis sitäki laskemaan, että sais mahollisimman paljon laskuja radalla.

Perjantain sato niin paljon lunta, että pääs vähän pöllyttelemäänki rinteitten reunalla

Vapaa-ajat ollaan käytetty lautojen huoltoon ja kiipeilyyn. Ite en ole mitenkään paljoa käyny kiipeilemässä, pirun mukavaa se kuitenki on. Täällä kiipesin ekan boulderin ulkona. Ei mitenkään vaikea ollu (tainnu edes mikään oikea reitti olla), mutta hauskaa oli kuitenki oikeaa kiveä kiikkua.
.

1 kommentti: