tiistai 10. syyskuuta 2013

Talvi tulee!

Näin se kesä taasen meni tosi nopeasti. Treenaamista, töitä, muutama leiri, matkustamista Rollosta Kilpparille ja välillä Helsinkiin. Ulkomaanleirejä meillä ei ollu tänä kesänä vaan keskityttiin omaan treenaamiseen. Suurimman osan kesästä olin kuitenki Kilpisjärvellä, missä tehin töitä Sportbutikkenissa päivisin ja treenasin aamut ja illat. Pari viikkoa takaperin pääsin ottamaan jo tuntumaa laskemiseen Vuokatin paippiputkessa ja ensi viikolla mennään uudestaan.


Näissä maisemissa voi viettää loputtomasti aikaa ja treenaaminenki on paljon mukavampaa.

Tätäkään kesää en kuitenkaan ihan kunnossa viettäny. Oikea käsi oli kipsissä vähän yli kuukauden, kun kaajuin skeitillä ja tietenki piti ottaa käellä vastaan... Varsinaista murtumaa käteen ei tullu vaan vanha murtuma otti sen verran kovan iskun, että siihen tuli joku jälkitila, jonka takia siinä piti piettää kipsiä. Nyt käsi alkaa olemaan kunnossa niin pääsee hakemaan taasen voimaa yläkroppaan. 


Slackline on tosi hauska treeniväline ja sillä voi loputtomasti keksiä vaikeampia juttuja.
Kilpparilla ko on ainoastaan vaivaiskoivuja niin liinan asettaminen oli pieni haaste, mutta ku vähän teki
mettätöitä niin hyvin sai laitettua!

Viime torstaina meillä oli kuntotestit niin ei ole kesä mennyt hukkaan. Kunto oli kasvanu keväästä, myös tasapaino on parantunut ja kehonhallinta. Kesä meni kaikin puolin odotusten mukaan ja nyt ootan polttavasti uuden kauden alkua!



Kesän treeneihin kuulu tasapainoa, punttisalia, mutta myös juoksemista ja pyöräilyä.


Lokakuussa lähetään Itävaltaan ja siitä talvikausi alkaa. Noin viisi viikkoa siellä ja kun tullaan takasin niin Suomessa toivottavasti alkaa olemaan jo talvi. Marraskuu treenataan Suomessa jos vain lunta on ja joulukuun ensimmäisellä viikolla starttaa kisakausi Itävallassa!



Kesän alussa mietin, että tänä kesänä juoksen puolimaratonin ko olen sitä pitkään miettiny. Noh...valmistautuminen ei kuitenkaan ollut mikään paras...kuntotestit torstaina ja kipeillä jaloilla lauantaina juoksemaan. Enkä mie kovin muutenkaan siihen valmistautunu, melko extemporeen lähin. Aika hapokas matka oli, mutta omasta mielestä hyvä tulos ja ainaki jää parannettavaa vielä!  Olin 136., että en edes viiminen ko juoksijoita oli melkeimpä 300.

Niin ja kesän aikana on aukastu tällänen teamup.fi -sivusto jossa voi seurata urheilijoita vähän niikö fb.ssä. Koodilla 1747495 tai http://www.teamup.fi/signup/join?c=1747495 pääset rekisteröitymään tuonne jos kiinnostaa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti