lauantai 14. joulukuuta 2013

6. Eurooppa-cupin avauksessa Itävallassa

Kisakausi avattu kuudennella sijalla Montafonin Eurooppa-cupissa! Tällä valmistautumisella olen kyllä tosi tyytyväinen tämän päivän laskuihin, sillä viime viikolla oli vielä ihan kauhea "antitatsi" laskemiseen. Huomenna uusi kisa paremmalla lähtönumerolla ja nyt yritän finaalissakin pysyä pystössä!


Marraskuussa Hintertuxin leirin jälkeen sain pari hyvää treeni viikkoa kotona, jonka jälkeen mentiin Pyhälle leirille. Kerkesin Pyhällä treenata krossiradan pätkää pari päivää ja sitten kaajuin hypystä olkapää edellä tasaselle. Olkapää ja lonkka otti sen verran kovasti osumaa, että melkein pari viikkoa piti olla paikallaan. Onneksi ei pahemmin käyny sillä terveenä pysymis prosentti on ollu aika pieni tälle kaudelle (kesällä murtu ranne ja Hintertuxissa tuli muuten hyviä kaatumisia)... Vielä viime viikolla olkapää hidasti porteista lähtemistä, mutta tänään kisassa lähtö oli kunnossa.

Tultiin Montafoniin viime viikolla maailmancupin avaukseen, jossa Jussi (25.) ja Anton (6.) laski lujaa. Tällä viikolla saatiin pari hyvää treenipäivää maailmancupin radalla joka oli itelle ihan tarpeeseen. Kaksi viikkoa täällä on menny nopeasti, eikä olla vielä saatu edes ruokamyrkytystä Käsehausesta... Ens viikolla Italiaan Eurooppa-cupin kisaan ja jouluksi kotia.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti