keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Säätöjen kautta Sochiin...

 ...JOO... Seittemän tunnin vaihto Istanbulissa meni yllättävän näppärästi, vaikka aika levotonta oli meininki. 00.15 lähti lento Sochiin. Oltiin perillä joskus 4.ltä yöllä paikallista aikaa ja maahanki päästiin sisälle ilman ongelmia. Ongelmat oli kuiteski vasta edessä...

Bussi tuli melko täyteen muiden maiden laskijoita ja kaikilla oli aikalailla eri hotellit. Matka Sochiin lentokentältä kesti ehkä noin tunnin (pää ei oikein ollu mukana enään siinä vaiheessa matkaa). Tultiin kylään ja ihmisiä alko jäämään hotellista toiseen. Kun oltiin viimisiä puottamassa, huomattiin, että meijän hotelli oliki sillä puolella mistä me just oltiin tulossa...

Kuski ei puhu englantia... Solotti Venäjää ja huito käsiä, samalla ko oli ajamassa jo ulos kylästä viimiselle hotellille. Erittäin epäselvien keskuteluiden jälkeen säästyttiin onneksi kierrokselta lentokentälle, mutta melkeimpä 2,5 tuntia bussissa kaiken muun matkustamisen lisäksi ei ollu mukavaa!

"Jes nyt päästään nukkumaan!"...Ehhei! Mentiin sisälle hotelliin ja alettiin kyselemään huoneita. Kahelle löyty huone ja kolmelta se oli peruttu, näin juuri...! Kello tais olla siinä vaiheessa lähemmäs kaheksaa. Mie ja Jussi saatas huone kahen aikaa päivästä ja muut joutuu oottamaan siihen asti kunnes selviää mihin ne menee. Tunnit kuluu; "Joo, ei osata sanoa vielä"...

Lopulta kymmenen aikaan tulee vastaanoton nainen sanomaan mulle, että huone saatiin valmiiksi! Sitten selviää, että Antonki on meidän hotellissa ja pääsee myös huoneeseen. Valmentaja ja huoltaja laitettiin menemään eri hotelliin. Lopulta ne tuli tähän samaan hotelliin.

Nopea suihku ja nukkumaan! Neljän tunnin päikkärit ja lounalle. Yllätys ettei saatukkaan lounasta vaikka luvattiin. Aamullakaan ei saatu aamupalaa, vaikka luvattiin... Mut ko sai ruokaa niin oli ko uus päivä olis alkanu!

Paikat kuhisee vartioita, poliiseja ja sotilaita. Kaikkea valvotaan. Hissiin mennään metallinpaljastimen ja ruumiintarkastuksen kautta ja reput menee röngktenin läpi... Rinteillä vartioidaan kaikkea tekemistä ja vääristä liikkeistä otetaan kiinni. JA kuulemma jos menee rinteiden ulkopuolelle, voi joutua SNAIPPERIN kohteeksi...Toivottavasti tuo on vain pelote!!

Näin täällä ja olympialaiset vuoden päästä...! Tosi siistin näkönen paikka tää on ja ihan käsittämättömän paljon rakennetaan! En ihmettelekkään mihin ne miljardit menee.

Huomenna vapaapäivä, perjantaina reenit, lauantaina aikalaskut josta helposti sunnuntain finaaleihin!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti