lauantai 9. helmikuuta 2013

Kauden ekaan maailmancuppiin Sochiin

Pari kuukautta on kulunu nopeasti! Olen päässy pois lukiosta, kovasti kuntouttanu itteäni ja tietenki laskupäiviä on kertyny hyvin, välillä jopa vähän liikaa...pyh!

 Vihdoin alkaa olemaan siinä kunnossa, että pääsen aloittamaan tämän kauden! Ratojen lasku on jääny kuitenki vähälle, koska Suomessa niitä ei ole missään. Onneksi Kuuselan Janne asensi portit Oukulle ja rakensi rollereita, niin olen pääsy siellä ottamaan lähtöjä, kiitos Jannelle!
Kiitos Ville - Helsinki Core Trainers
Kauden ekat kisat laskin viime viikonloppuna Itävallan Laterns.sissa. Siellä pääsi laskemaan jonkinlaista rataa ja ottamaan muutamia hiittejä...paitsi ensimmäisissä hiiteissä kaajuin molempina päivinä oman tyhmän virheen takia johtopaikalta...Kuitenki aikalaskut meni hyvin, joten vauhtia vielä löytyy!


Ensi viikolla lähdetään Sochiin kattomaan miltä tuleva olympiakylä näyttää ja tietenki kisaamaan! Siellä on nyt ollu tosi huono lumitilanne, mutta radan ne on saanu kuitenki rakenettua, toivottavasti on hyvä! Tosi hyvillä fiiliksillä ootan kisoja ja kisakuume vain nousee päivittäin...  

1 kommentti:

  1. Ei täällä ees oo huono lumitilanne, se on joku venukkien tekosyy et ei tarvi rakentaa slopestylee... ja teidän crossiradassa on kyl enemmän lunta ku varmaan koko vuorella yhteensä. #russianexcuses #ihaterussia

    VastaaPoista