keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Tästä tämä lähtee!

Maanantaina lääkäri anto luvan alkaa taasen reenaamaan ja laskemaan! Vielä pitää kevyesti silti ottaa, että tulee varmasti kuntoon. Tammikuu menee vielä reenatessa ja helmikuussa pääsee kisaamaan.

Oli kyllä ihan mahtavat fiilikset käyä maanantaina mäessä yli puolen vuen tauvon jälkeen. Eilen myös pääsin käymään kanssa salilla reenaamassa pitkästä aikaa ja kyllähän sitä aika heikossa kunnossa oli...mut tästä tämä taasen lähtee!

3 kommenttia:

  1. voi olla onnellinen ja ylpee sun puolesta ja susta

    VastaaPoista
  2. Hei Elias, sain kuulla, että olet lumilautakrossi harrastajia Rovaniemellä, joten sinulta olisi mahdollista saada lajitietoa. Kuinka olet aloittanut harrastamaan Rovaniemellä? Järjestetäänkö suomessa enää ns. aloittelijoiden kisoja? Kuinka lajista kiinnostunut pääsisi näkemään lajia?

    VastaaPoista
  3. Moi! Hienoa kuulla, että kiinnostuneita laskijoita löytyy! Silloinkun itse aloitin (2008) Suomessa järjestettiin vielä Suomi-cupin kisoja, mutta nykyään ei...SM-ja FIS-kisojen kautta olen lähtenyt nousemaan lajia kohden. Suomessa parhaan lajituntuman saa parkkikrossi-kisoista (www.fsa.fi), mutta valitettavasti pienempiä FIS-kisoja järjestetään vain ulkomailla. Keväällä SM-kisat on myös hyvä paikka nähdä lajia. Itse pyörin nyt Ounasvaarralla, koska olen loukkaantuneena vielä tämän kuukauden ja luultavasti pidän joitakin meidän seuran treenejä, jossa painotetaan pelkästää laskemiseen. Tervetuloa myös siellä käymään ti ja to 18-19.30! Uudet laskijat on aina tervetulleita!

    VastaaPoista