perjantai 11. toukokuuta 2012

Viimisestä aikaa...

Huh huh! Jääny vähän tämä blogi tässä, mut nyt löytyy taasen inspistä kirjotella. Tosiaan JMM-kisat ei menny putkeen omasta mielestä, lopputuloksena kaheksas. Mut tuollasesta ei voi ku oppia eli eteenpäin! Kausi meni ihan hyvin kuiteski loppupeleissä, että ite olin ainaki tyytyväinen.

Nyt on tullu reenattua mielettömän paljon, laskettua jonku verran ja koulussa käytyä. Tää kausi laskemisen puolesta loppu Antti Autin kisoihin Oukulla jossa pystyin laskemaan vain perjantaina Banked Slalomin, jonka  satuin voittamaan. Oli tiukka kisa ja rento meininki, just sellasta ko sen pitkääki olla! Palkinnotki oli mielettömiä! Täältä voi kävästä lukasemassa siitä!

Ens viikolla käväseen Helsingissä kuntotesteissä ja Vierumäellä leireilemässä muutama päivä. Pitää myös alkaa valmistautumaan tulevaan koeviikkoon ja sitten loppuuki koulut ja suunta on pohjoseen Kilpisjärvelle koko pitkäksi kesäksi!

Nii ja välissä ko ehtii tykkään reenata kuvaamistaki nii täältä voi kävästä kattomassa kuvia jos raaskii käyttää aikaa siihen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti