torstai 10. helmikuuta 2011

Latviasta Norjaan

Kone lähti Rovaniemeltä Riikaan 4.2. Latviassa oli kahdet lumilautakrossi kisat. Ensimmäisenä päivänä oli Latvian mestaruus kisat, tulin 5. eli voitin pikku-finaalin. Seuraavana päivänä oli Eurooppa Cupin kisat, pääsin finaaliin (sijat 1.-4.) ja tulin 3.  Ensimmäinen palkintosija ulkomailla ja samalla paras sijoitus tälle kaudelle myös :))

Latviasta mentiin Helsinkiin jossa reuntouduttiin 3 päivää. Käytiin kaupungissa ja istuttiin koneella. Tänään aamusta sitten lähettiin taasen matkaan. Lento oli Riikan kautta Osloon, ei tuntunu enään kaiken reissaamisen jälkeen edes pitkältä vaikka menihän siinä se 6h, että oltiin perillä Oslossa. Oslosta otettiin juna Kongsberiin joka tuli just hotellin eteen.

Tälle illalle vielä voitelua ja kisa toimistolla pitää käydä kisa maksut maksamassa.....